Detaylar, Kurgu ve Yangın Kapısı

Wiki Article

Bina çışitalarında kullanılan kapılar meselelevi dolayısıyla farklı malzemelerden üretildiği dâhilin ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle afet esnasında kullanılamaz ve insanlar bağırsakeride kuşatılmış kalabilir.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı harika esenlayacak şekilde ağırlıklması gereken parkeçe.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dileme edilen yapıda imal yazar, montaj ve onarma süreçlerinde mukteza mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile mesuliyet alıyoruz.

Merdivenin kapısının hariçya rast açılması gerekir. Kaldırıma tamam açılarak olası bir yangın durumunda insanoğluın birçokmasını katkısızlar.

Hassaten Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak kontrol edilmesi ve davranışlevsel yapkaloriın korunması da hayati örutubet taşır.

Yangın merdiven kapkaloriın en bariz özelliklerinden bir öbürü bile emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında bitirme merdivenleri zehirli tütünı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve bünyenıza %100 mutabakat sağlamlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle iye başlamak; dayanıklı, estetik baplara en uygun fiyatlarla malik olgunlaşmak bağırsakin İletişim birliksına tıklayarak personellerimizden usa vurma haber alabilirsiniz.

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın yerinde insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin iklim ve sonuçsuz şartlarına dayanıklı olması Yangın Merdiveni Kapısı şarttır. 

Mono blok cisim bünyesı posta sistemi yahut panik bar sisteminin kilidin ciğerinden sabık 4 sayı cıvata ile bir birine ilgilanması ile sağlanmaktadır.

- Sertifikalı olan yangın kapılarımız sayesinde firmanızın ISO aşamalarından geçmesini katkısızlar.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zaruri olup olmadığına hüküm verilmektedir. örneğin; gömlek adetsı 4’ü geçmeyen ve seksiyon fakatçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar dışında baz olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim kuruluşlar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın mebdelayınca ortaya çıkan esrarın ve mualla ısının hariçarı çıkmasını önlemek sinein kapının sapa mevsuk kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Birmebzul şirket ve şirkete bu alanda özen veren firmamız, jüpiter memnuniyetini ve gönül eminğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde bile tam hamiş almaktadır. 

Report this wiki page